neděle 25. srpna 2013

Půjčky ihned nebankovní půjčky

Ústí nad Labem dnes zažilo další velmi nepříjemnou událost a to byly samozřejmě povodně. Vzhledem k tomu kde město leží to nebylo poprvé a určitě ani naposled a pokaždé zůstane po povodních řada lidí, kteří potřebují peníze na rekonstrukci domu nebo bytu a také samozřejmě na nové vybavení. No velice často tito lidé už nemají kam šáhnout a ani banka jim nepůjčí. Přitom potřebují peníze rychle, protože prakticky nemají kde bydlet. To je velmi nepříjemná situace, která se jenom velmi těžko řeší, ale řešení samozřejmě má, i když žádné není dobré. Brát si půjčky je špatné, ale někdy jednoduše už nemáte jinou možnost. To je tvrdá realita života v Ústí nad Labem, života blízko živlu jménem voda. V Ústí nad Labem je krásně, ale někdy je za tuto krásu života u řeky nutné zaplatit velmi vysokou daň.

Pokud si chcete půjčit peníze, protože vás zastihla nějaká neočekávaná událost, ať už rodinná nebo zdravotní a vaše situace je taková, že potřebujete rychle a nezbytně zapůjčit finanční hotovost, protože jinak to prostě nejde, vaši příbuzní už vám nemohou půjčit a vaši kamarádi a blízcí taky ne, tak je tady ještě půjčka ihned – nebankovní půjčka.

Co tento termín obnáší a co to znamená pro klienta?

Slovo ihned je každému plně srozumitelné, jsou to peníze, které dostaneme okamžitě, a to je pro nás dobrá zpráva, protože jsou to rychlé peníze, které můžeme použít na to, co nás zrovna pálí a co potřebujeme nutně uhasit, může to být pračka, lednička, nebo luxusní dovolená, ale také prozaičtější věci, kterými může být jak zajištění chodu domácnosti, školné nebo nějaká neblahá událost, například to, že nám v domácnosti chybí jeden plat a my nejsme schopní jinak vyjít.

Co je to ale nebankovní půjčka?

Rozdělujeme dva základní sektory, a to bankovní a nebankovní sektor. Bankovní jsou bankovní domy v Ústí nad Labem, které nás ale mohou lehce odmítnout, protože nesplňujeme nějakou z podmínek, buď nemáme dostatek peněz, abychom od nich půjčku dostali, nebo máme zápis v katastru dlužníků, a to nám taky peníze nikdo z bankovního sektoru nedá, protože nás považuje za nevěrohodnou klientelu, která je pro něj jistým způsobem riziková. A proto jsou tu půjčky od nebankovních institucí, které tvoří z většího procenta soukromníci.

Co tedy potřebujete pro schválení nebankovní půjčky? Je to produkt, který není sjednaný v bankovní instituci, ale je k ní potřeba schválení o příjmech, která by měly být pravidelné a měsíční. A to každý z nás k dispozici nemá. A dalším problémem může být fakt, že můžete mít zápis v registru dlužníků, což se týká taky hodně lidí, protože do registru dlužníků se může dostat každý, kdo včas nesplatí své finanční pohledávky, kterými může být školné, nebo klidně i poplatek za nějakou drobnost. A hodně lidí by se divilo, že právě oni jsou v registru dlužníků. Dostat se odsud může být pro mnoho lidí dost problematické, protože je to dlouhodobý proces, a nemáte přece tolik času, abyste čekali, až se odsud dostanete.

Co nemusíte dodávat

K nebankovní půjčce ihned v Ústí nad Labem nemusíte dodávat potvrzení o výši příjmu, ani hledat ručitele nebo majetek, který by byl garancí půjčky. Díky tomuto je proces schválení daleko rychlejší, než by byla návštěva v bance a další podepisování hromady dokumentů a smluv.

Její výhody

Velkou výhodou takové půjčky je rychlé schválení, žádný poplatek za vedení půjčky, žádný poplatek za její vyřízení a také její schválení bez ručitele. Můžete si vybrat výši částky a také to, na jak dlouho si ji zřizujete a pak už je jenom na vás, jak rychle se rozhodnete pro to, že chcete získat peníze na to, co velmi potřebujete a chcete si uskutečnit svoje sny.

Jejich oblíbenost

Půjčky ihned jsou na nebankovním trhu velmi oblíbené, a to hlavně pokud jste na finanční tísni a potřebujete velmi nutně peníze. Když potřebujete překlenout několik dní, kdy se vám doma rozbila trouba nebo pračka či lednička a potřebujete druhou. Právě pro vás je tu tato půjčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat