neděle 25. srpna 2013

Půjčky na bydlení v Ústí nad Labem

V minulém článku jsme řešili jak je s půjčkami a také situaci co se týče povodní v Ústí nad Labem a v okolí. Dnešní článek s tímto tématem také velmi souvisí, protože občas se stává, že díky povodni někdo z Ústí nad Labem nebo z okolí příjde o bydlení úplně a pak musí někde sehnat peníze na bydlení nové. Avšak toto téma není zdaleka jenom smutné, často také peníze na bydlení potřebují mladí zamilovaní lidé, kteří chtějí mít konečně své soukromí a často také třeba založit rodinu. To je jistě mnohem pozitivnější varianta, že?

Na co si lidé v Ústí nad Labem půjčují, protože chtějí a na co, protože musí

Když si uvědomíte, na co všechno si dnes lidé půjčují, nemůže vás překvapit, že na věc, kterou každý tak moc potřebuje, kterou je bydlení, se také půjčuje. Bydlení je jedna z mála věcí, na kterou si ze své výplaty drtivá většina lidí ne a ne ušetřit, protože se jedná o obrovskou peněžitou částku, je to tolik peněz, je to pro většinu lidí nepředstavitelné, a proto přišly banky s půjčkami na bydlení. Někdo si půjčuje na dovolené a jiné věci, protože chce, ale na bydlení se půjčit musí, protože málokdo z nás má takové finanční prostředky, aby si s nimi zaplatil celou nemovitost či její rekonstrukci.

Na co se dá použít půjčka na bydlení v Ústí nad Labem

Ty se dají použít, pokud se snažíte změnit či vylepšit vaše stávající bydlení, což může být dům nebo byt. Nebo když chcete půjčit se zvýhodněným úrokem nebo když si sami a také bez sankcí chcete určit, kdy peníze splatíte.

Jaká jsou největší pozitiva půjčky na bydlení a proč si ji tedy zřizovat?

Půjčky na bydlení v Ústí jsou výborné, protože mají velmi výhodný úrok, je zde široká možnost pro použití získaných peněz. Záleží na každém z nás, jestli si s penězi chceme vylepšit náš obývací pokoj a koupit si konečně soupravu a dlažbu, po které jsme tak dlouho toužili a nemohli jsme si bohužel dovolit, protože to naše finanční situace nedovoluje.  Můžete si dovolit předčasně splatit půjčku a nemusíte za toto nic platit. Půjčíte si tolik, kolik můžete nebo tolik, kolik zrovna potřebujete. Tyto splátky si můžete rozložit až do deseti let a nemusíte dokládat to, na jaký účel si je zřizujete, což je velmi výhodné, protože každý z nás má jiné zájmy, potřeby a tužby, a tak se s penězi může pokrýt celá škála toho, co jsme už dlouho chtěli, co jsme potřebovali nebo to, kde jsme měli dlouhodobě finanční resty a potřebujeme je pokrýt.

Nemusíte zajistit nemovitost

Její velkou výhodou je, že získáte až několik set tisíc korun českých, aniž byste museli zajistit nemovitost, její roční úročení je velice výhodně, je to kolem osmi procent, což je u bankovních půjček dobré a u nebankovních půjček luxus, který byste hledali marně, jak se praví jako jehlu v kupce sena. S penězi už můžete nakládat v den, kdy podepíšete smlouvu, což je také velmi výhodné, protože máte okamžitě peníze, které tak nutně potřebujete a navíc si sami určíte výši splátek, a můžete si je rozložit až na dvanáct let. Neúčelově můžete použít až dvacet procent poskytnuté částky, což znamená, že nemusíte dokládat doklady o tom, jak jste s ní naložili.

Účelová půjčka a neúčelová půjčka – rozdíly a srovnání

Účelová část je určena k tomu, abyste si zařídili nebo rekonstruovali stávají bydlení, a jak už bylo řečeno, tak ji můžete předčasně zaplatit. Doklady o účelu půjčky můžete doložit až do šesti měsíců od doby získání půjčky a náklady vynaložené až dvanáct měsíců před vyřízením půjčky se vám proplatí zpětně. Půjčka se splácí pravidelně, a to měsíčními splátkami a minimální výše půjčky je od několika desítek tisíc, ale maximální částka není omezena.

Lidí, kteří chtějí právě v Ústí nad Labem bydlet je velké množství a tak jsou právě i úvěry na byldení v tomto městě jedněmi z těch nejpopulárnějších. Ostatně kdyby nebyly, vůbec bych o nich tento článek nepsal, to si můžete být jistí. Je to poměrně hodně práce napsat jeden takovýto článek a tak chci vždy psát jenom o tom, co lidi ve skutečnosti zajímá a nikdy o něčem, co je každému jedno a není o to žádný zájem. Takových článků jsou přece plné noviny, proto je taky už dnes prakticky nikdo nečte, že? To už jse mse ale velmi vzdálili od tématu.

Žádné komentáře:

Okomentovat